>>>>SALE>>>>>

Sebuah Kisah

Hidup Ini Penuh Onak Dan Duri. Ada Masam Dan Ada Manis. Ada Gembira Ada Sedih. Ada Ketawa Ada Menangis. Ada Susah Ada Senang. Itulah Sebuah Kehidupan. Yang Penting Hidup Perlu Diteruskan
(^_^)

Masa Itu Emas
Emas Itu Berharga
Simpanlah Emas

16 September 2010

HARI MALAYSIA

HARI MALAYSIA

Selamat bercuti buat semua rakyat malaysia sempena sambutan hari Malaysia (Satu Malaysia). Dahulunya yang cuti hanya negeri Sabah dan Sarawak. Bermula tahun ni semua di Malaysia Cuti. kalu kerja tu.. habuan nya dapat gaji paling tidak pun double. 

Sejak aku belajar dan bekerja di Semenanjung baru tahun ni dapat cuti Hari Malaysia. hehehe... sebelum ni mana pernah cuti kan. dari tahun 2001 hingga 2009 dengar ja cuti di sabah dan sarawak.. hehehe.. kali ni cuti. kena pulak cuti raya sekali. so apa lagi cuti panjang lah. aku macam biasa lah. cuti pendek ja tahun ni.. esok pun department aku semua cuti. aku ja yang masuk opis. simpan cuti.. lalalalalala ada lagi 11 hari cuti. tahun ni ada lagi 3 bulan lebih. so hujung tahun ku belasah cuti. 

melalut cerita apa lah pulak aku ni.. nak cerita hari malaysia. hari kemerdekaan buat sabah dan sarawak. juga pembentukan Malaysia. dengan kemasukan sabah dan sarawak. kalau mau tahu lebih lanjut baca buke sejarah. tingkatan 4 dan 5. mesti ada. kita belajar benda ni dari tingkatan 1-5. kalu ambil sejarah tingkatan 6 pun ada. masuk pengajian tinggi pun ada. hehehe.. 

ok lah.. cukup lah tuk ari ni. kejap mau kuar pergi shopping pulak with my wife. 


P/S "check my pocket ada lagi balance skit selepas banyak abis tuk raya"
gaji pulak ada ada 2 minggu lagi.. so beli barang tuk 2 minggu. 

Pengikut

Bahagian ini hanya RM5 Sebulan
Flash Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by:
Mishary Rashed al-Efasy | Abdullah Basfar | Mohammed Siddiq Al Minshawy | Muhammad Aiyub | Sodais and Shuraim | Prophet's Mosque (4 Reciters) |
Read Quran
www.SearchTruth.com

wibiya widget