>>>>SALE>>>>>

Sebuah Kisah

Hidup Ini Penuh Onak Dan Duri. Ada Masam Dan Ada Manis. Ada Gembira Ada Sedih. Ada Ketawa Ada Menangis. Ada Susah Ada Senang. Itulah Sebuah Kehidupan. Yang Penting Hidup Perlu Diteruskan
(^_^)

Masa Itu Emas
Emas Itu Berharga
Simpanlah Emas

14 Disember 2011

2011

Tahun 2011 semakin hampir ke penghujung. apa kisah kita untuk tahun ni. sebanyak mana yang dapat kita capai. cerita pasal pencapaian ni. aku pun ada juga pencapaian untuk tahun ni. 

Salah satunya aku dah register as CA(M). yang lain maintain jer lah. kerja still tempat sama. tempat duduk jer berpindah randah. selain tu tak ada yang menarik lah. biasa2 ja. perjalanan hidup perlu diteruskan. 

Tahun ni aku dapat balik raya di kampung halaman. tahun depan plan tak tau lagi. ada rejeki lebih boleh lah balik. biasa lah kalu nak naik kapal terbang tu belanja mahal tuk balik kampung.

aku pun sebenarnya tak tau nak cerita apa ni. hope tahun depan banyak perubahan yer.

Read more...

12 Disember 2011

Musim Hujan

Hujung tahun musim tengkujuh, juga musim hujan. sana sini kita dengar banjir. tak kira di bandar atau di kampung. tanah rendah pasti banjir. 

buat semua penduduk simpan barang berhaga di tempat tinggi. barang sijil tu letak setempat mana lah tahu kan banjir besar tengelam rumah. 


Read more...

Pengikut

Bahagian ini hanya RM5 Sebulan
Flash Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by:
Mishary Rashed al-Efasy | Abdullah Basfar | Mohammed Siddiq Al Minshawy | Muhammad Aiyub | Sodais and Shuraim | Prophet's Mosque (4 Reciters) |
Read Quran
www.SearchTruth.com

wibiya widget