>>>>SALE>>>>>

Sebuah Kisah

Hidup Ini Penuh Onak Dan Duri. Ada Masam Dan Ada Manis. Ada Gembira Ada Sedih. Ada Ketawa Ada Menangis. Ada Susah Ada Senang. Itulah Sebuah Kehidupan. Yang Penting Hidup Perlu Diteruskan
(^_^)

Masa Itu Emas
Emas Itu Berharga
Simpanlah Emas

14 Ogos 2010

my weeding from zaifiezainal

Aida & Nusin


Aida tersenyum manis

Aida & Nusin di hari persandinganBersama Aida & Midah

Pelamin, Room deco, Wedding dress, Solemnization dress, Make-up by Zaifie Zainal


Client | Aida & Nusin
When | 2 Jan 2010
Where | Puchong


special thank to http://zaifiezainal.blogspot.com

Read more...

13 Ogos 2010

fantasy football it back...

fantasy football

Ramai yang tertunggu-tunggu. selepas piala dunia. premier league pula yang akan datang. ya tak lama lagi. maka ramai lah yang mahu menjadi manager. dalam mana lagi kalau bukan dalam fantasy. pertarungan sengit akan berlaku. ada yang bermain sekadar untuk "fun" namun ada juga yang bermain untuk keuntungan.

terdapat beberapa fantasy yang begitu famous antaranya uk fantasy, barclays. kalau dulu ada astro (tahun ni tak pasti). aku pun apa lagi menjoinkan diri lah juga.. salah satu perkara yang buat aku join adalah untuk fun. bleh lah hilangkan bosan. tapi tu lah.. tuk menangtu jauh lah kan.. 

satu fantasy yang baru adalah dalam facebook. yang ni pun sama ja lah. 

pada semua pemain.. selamat berjuang.. jangan bersedih apabila kalah. macam aku perkara kalah tu perkara biasa.. tahun depan cuba lagi... 

heheheheh 

(^_^) 

Read more...

10 Ogos 2010

Balik Kampung

Kampung


Read more...

09 Ogos 2010

Menjelang Puasa

Tarikh lihat anak bulan, Selasa 10 Ogos


KUALA LUMPUR - Tarikh melihat anak bulan bagi menentukan permulaan puasa bagi umat Islam di seluruh Malaysia ialah petang Selasa, 10 Ogos bersamaan 29 Syaaban 1431 Hijrah.
Menurut kenyataan Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia, Majlis Raja-Raja, tempat melihat anak bulan pada malam tersebut adalah Pontian Kecil di Johor; Kompleks Falak Al-Khawarizmi, Kampung Balik Batu (Melaka); Teluk Kemang (Negeri Sembilan); Bukit Melawati (Selangor); Pulau Angsa (Selangor); Bukit Jugra (Selangor), Pantai Pasir Panjang (Perak); Pantai Aceh (Pulau Pinang); Kampung Pulau Sayak (Kedah); Pemandangan Indah, Pulau Langkawi (Kedah); Menara Alor Setar (Kedah).
Bukit Besar, Kuala Terengganu (Terengganu); Bukit Kemuning (Terengganu); Pulau Perhentian (Terengganu); Balai Cerap KUSZA, Bukit Peraksi, Pasir Puteh (Kelantan); Bukit Kampong Tembeling, Kuala Krai (Kelantan); Menara Bangunan SEDC, Kota Bharu (Kelantan).
Tanjong Lubang, Miri (Sarawak); Teluk Bandung, Kuching (Sarawak), Tanjung Batu, Bintulu (Sarawak); Balai Cerap Al-Biruni, Putatan, Sabah; Bukit Tanjong Batu, Nenasi (Pahang); Gunung Berincang, Cameron Highlands (Pahang); Bukit Pelindong, Kuantan (Pahang).
Menara Universiti Malaysia Sabah (Labuan); Menara Kuala Lumpur (Kuala Lumpur); Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya, dan Kuala Sungai Baru, Simpang Empat (Perlis).
Majlis Raja-Raja mempersetujui bahawa cara menetapkan tarikh permulaan puasa adalah berdasarkan Rukyah serta Hisab, dan pengisytiharan tarikh permulaan puasa akan dibuat oleh Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia melalui Radio dan Televisyen, menurut kenyataan itu. - Sumber

Read more...

Pengikut

Bahagian ini hanya RM5 Sebulan
Flash Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by:
Mishary Rashed al-Efasy | Abdullah Basfar | Mohammed Siddiq Al Minshawy | Muhammad Aiyub | Sodais and Shuraim | Prophet's Mosque (4 Reciters) |
Read Quran
www.SearchTruth.com

wibiya widget