>>>>SALE>>>>>

Sebuah Kisah

Hidup Ini Penuh Onak Dan Duri. Ada Masam Dan Ada Manis. Ada Gembira Ada Sedih. Ada Ketawa Ada Menangis. Ada Susah Ada Senang. Itulah Sebuah Kehidupan. Yang Penting Hidup Perlu Diteruskan
(^_^)

Masa Itu Emas
Emas Itu Berharga
Simpanlah Emas

30 Januari 2009

Kem Pacat - Gunung NuangBergerak dari Putrajaya pukul 7.30 am. namun atas sebab kelewatan orang tertentu. bergerak pukul 8.00 pagi. 


Sampai ketika pukul 10.00 pagi. sempat bersarapan di pekan batu 16. Susana yang sejuk mendamaikan. seronok ketika berjalan mendaki bukit. melihat keindahan alam. kehijauan hutan hujan khatulistiwa. 

banyak perkara menyeronokkan dan mengeramkan pun ada. namun tak mematahkan semangat untuk terus mendaki. planning hanya mendaki sampai kem pacat. so sampai sana kul 1.00 tengah ari. berehat untuk makan tengah ari. 

turun semula pukul 2 petang. segala berjalan lancar. biar pun terdapat kawan2 yang tidak larat untuk bergerak. ada yang terpaksa di papah untuk sampai kebawah. sempat mandi manda selama setengah jam. di kem..... "lupa nama"


sampai tempat parking pukul 7.30 malam. pergerakan makin perlahan. terdapat kawan yang sakit kaki. segalanya sakit. pun ada ....... so terbahagi kepada 2 kumpulan. kumpulan pertama sampai pukul 7 awal setengah jam dari kumpulan aku. 

apa pun ari tu memang memenatkan.. 3 hari badan, kaki3, sakit..

tapi tetap turun kerja.. ehehehehe

Pengikut

Bahagian ini hanya RM5 Sebulan
Flash Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by Mishary Rashed al-Efasy
Quran Recitation by:
Mishary Rashed al-Efasy | Abdullah Basfar | Mohammed Siddiq Al Minshawy | Muhammad Aiyub | Sodais and Shuraim | Prophet's Mosque (4 Reciters) |
Read Quran
www.SearchTruth.com

wibiya widget